Skip to main content

Het is weer zo ver, mensen. We moeten het even hebben over de zogenaamde ‘mishandelingszaak’ van onze geliefde dragqueen Envy Peru. Ja hoor, daar gaan we weer. Deze keer kijkt onze favoriete glitterkoningin samen met het OM naar de vervolgstappen in deze heisa. Serieus? Moeten we hier echt ons belastinggeld aan verspillen?

Laten we eerlijk zijn, dragqueens zijn al behoorlijk genoeg verwend met hun overdreven make-up, jurken die zelfs Barbie niet zou dragen en hakken waar ze nog geen kilometer mee kunnen lopen. En nu moeten we ze ook nog beschermen als ze hun gevoelige ziel bezeuren tijdens een bitchfight? Sorry hoor, maar ik heb wel betere dingen te doen.

Maar goed, laten we even de feiten erbij halen om ons punt te versterken. Wist je dat dragqueens gemiddeld 3 uur en 15 minuten per dag spenderen aan het creëren van hun illusionaire uiterlijk? Ja, je leest het goed, drie uur en een kwartier! Terwijl ik net mijn tanden probeer te poetsen en mijn outfit voor de dag uitkies, zijn zij al druk in de weer met hun plamuurlaag en pruiken. Prioriteiten, mensen, prioriteiten.

En laten we het vooral niet hebben over die woordgrappen. Serieus, we hebben het hier over mannen die zich kleden als vrouwen en zichzelf ‘koningen’ noemen. Als dat geen reden is om met scherp te schieten, dan weet ik het ook niet meer. Het is gewoon hilarisch dat deze mannen zichzelf zo serieus nemen, terwijl ze eruitzien als een slechte parodie op een kermiskraam.

Dus laten we ophouden met het verspillen van tijd, energie en belastingcenten aan deze zogenaamde mishandelingszaak van dragqueen Envy Peru. Laten we onze aandacht liever richten op zaken die er echt toe doen. Want laten we eerlijk zijn, er is al genoeg glitter en glamour in de wereld. Envy Peru heeft geen extra podium nodig om haar ego te strelen.

Bron: NU.NL – Dragqueen Envy Peru kijkt met OM naar vervolgstappen in mishandelingszaak