Skip to main content

Bosz keurt vuurwerk van eigen fans af: ‘Had het liever iets later gezien’

Het lijkt erop dat Peter Bosz, de trainer van Leverkusen, weer eens verstrikt is geraakt in zijn eigen kleinzerige gejammer. Deze keer heeft hij het gewaagd om het ontploffende spektakel van vuurwerk, afkomstig van zijn eigen fans, af te keuren. Maar wacht even Peter, laten we eerlijk zijn, had je het niet liever helemaal niet gezien? Want laten we eerlijk zijn, dit is geen verrassing. Jouw team heeft het vuurwerk al het hele seizoen op het veld gelaten.

Het kan Bosz blijkbaar niet deren dat zijn team net zo explosief is als een slappe scheet. Ze staan gewoon niet te trappelen om doelpunten te maken. En nu, beste lezers, blijkt dat de enige explosies die Bosz waardeert, die van het vuurwerk van zijn eigen supporters zijn. Goh, zou hij soms jaloers zijn op hun vermogen om wel voor vuurwerk te zorgen?

Maar laten we eerlijk zijn, Bosz staat niet alleen in zijn verbazingwekkende tekort aan zelfbewustzijn. Ook de supporters zouden even in de spiegel moeten kijken. Zij, die hun frustraties op deze bizarre manier uiten, zouden zich eens moeten afvragen of ze niet beter een cursus pyrotechniek kunnen volgen in plaats van de tribunes in de fik te zetten.

En laten we eerlijk zijn, dit is niet eens het enige punt waar Bosz de plank faliekant misslaat. Als je bedenkt dat zijn team zo vaak faalt in het maken van doelpunten, kun je je afvragen of hij geen nieuwe spelers moet aantrekken. Of nog beter, misschien moet hij zichzelf vervangen door een opblaaspop met een tactisch inzicht van een tuinkabouter.

Maar ja, laten we eerlijk zijn, Bosz heeft al genoeg de spot gedreven met zijn eigen kwaliteiten. Misschien wordt het tijd dat we hem een beetje medelijden gunnen. En wat betreft het vuurwerk, laten we eerlijk zijn, misschien hadden ze het beter bewaard voor het moment dat Bosz eindelijk zijn biezen pakt.

Bron: NU.NL – Bosz keurt vuurwerk van eigen fans af: ‘Had het liever iets later gezien’