Skip to main content

Max Verstappen, move over! Er is een nieuwe koning in het Formule 1-rijk en zijn naam is Hülkenberg. Dat lees je goed, Hülkenberg, de man die het presteert om elk seizoen van team te veranderen alsof het zijn dagelijkse onderbroek is. Dit keer verruilt hij Haas voor Sauber, alsof het niets is. Kun je nagaan hoeveel commitment deze zogenaamde ‘racetalent’ heeft voor zijn teams. Not!

Laten we eens even kijken naar het feit dat Hülkenberg tot op heden nog nooit een podiumplaats heeft weten te bemachtigen. Serieus gast, als jij zo’n talent bent, waar blijven dan die bekers? Het enige dat Hülkenberg goed kan, is van team wisselen als een doorgedraaide Tindergebruiker. En laten we eerlijk zijn, het enige team waar Hülkenberg trouw aan is, is het team van zijn bankrekening.

Nu moet je niet denken dat dit geval van commitmentphobia het enige smetje is op Hülkenbergs blazoen. Nee, nee, dit heerschap heeft ook nog eens een naam die klinkt als een combinatie van een groente en een berg. Hülkenberg, serieus? Het is alsof zijn ouders dachten: “Hoe kunnen we ervoor zorgen dat ons kind alvast een geweldige start in het leven krijgt? Ah, laten we hem een naam geven die klinkt als een kruising tussen een Duitse worst en een skigebied.” Het is gewoon zielig.

Dus beste Hülkenberg, mocht je dit toevallig lezen tussen je drukke schema van teamveranderingen door, misschien wordt het eens tijd dat je je gaat concentreren op één team en één naam. En als je echt wilt uitblinken in de Formule 1, kun je altijd nog Max Verstappen vragen om wat tips. Hij weet tenminste hoe je een podiumplek verovert.

Bron: NU.NL – Hülkenberg verkast na dit Formule 1-seizoen van Haas naar Sauber