Skip to main content

Wat er nu weer uit de hoge hoed van de ambtenaren gekropen is, slaat werkelijk alles. Nieuwe ‘Trêveszaal’ in de maak bij ministerie BZK? Serieus? Alsof onze regering niet genoeg slangenkuilen heeft om in te vertoeven. Maar goed, laten we eerlijk zijn, wie zit er nu te wachten op nog meer geheime achterkamertjes waar ze ons land naar de knoppen kunnen helpen?

Het ministerie van BZK is blijkbaar bezig met het creëren van een nieuwe vergaderruimte waar onze uitgerangeerde politici kunnen samenkomen om nog meer belachelijke beslissingen te nemen. Want laten we wel wezen, als er iets is waar onze politici goed in zijn, dan is het wel het verkwanselen van ons belastinggeld. Ze kunnen straks gezellig overleggen in een exclusieve ambiance, terwijl het gewone volk zich afvraagt waarom er geen geld is voor fatsoenlijke zorg en het onderwijs nog steeds naar de knoppen gaat.

En laten we vooral niet vergeten dat het ministerie van BZK ook verantwoordelijk is voor de woningmarkt. Je weet wel, die woningmarkt waar jonge mensen tegenwoordig eerst een nier moeten verkopen voordat ze een huis kunnen kopen. Maar hé, waarom zou je je druk maken om een dak boven je hoofd als je als politicus kunt genieten van een exclusieve vergaderlocatie?

Oh, en heb ik al verteld over het feit dat deze ‘Trêveszaal’ ook nog eens miljoenen gaat kosten? Ja, je leest het goed. Terwijl er in Nederland duizenden mensen op straat leven, gaan onze politici doodleuk een fortuin uitgeven aan hun eigen luxe speeltuin. Maar hé, wie heeft er nou fatsoenlijke zorg of een dak boven zijn hoofd nodig als je een mooi ingerichte zaal hebt om je betekenisloze vergaderingen in te houden?

Dus, beste politici van BZK, bedankt voor dit schitterende staaltje van minachting naar het volk toe. Jullie hebben het weer voor elkaar gekregen om een nieuwe dieptepunt te bereiken in jullie totale desinteresse in de echte problemen van Nederland. Het wordt hoog tijd dat jullie eens wat anders gaan doen met jullie tijd. Misschien moeten jullie een carrière switch overwegen, bijvoorbeeld als tuinarchitect. Dan kunnen jullie tenminste iets nuttigs doen met al die scheppen stront waar jullie zo goed in zijn.

Bron: GOOGLE NEWS – Nieuwe ‘Trêveszaal’ in de maak bij ministerie BZK