Skip to main content

We kunnen wel stellen dat Cody Gakpo een doelpunt heeft gescoord buiten het veld, want de Oranje-international is vader geworden van zijn eerste kind. En laten we eerlijk zijn, als hij net zo goed kan opvoeden als hij kan voetballen, dan wordt zijn kind vast een topper.

Terwijl Gakpo zijn vaderlijke plichten vervult, zullen wij ons afvragen of hij ook de ballen heeft om naast het vaderschap ook eens de bal aan zijn voet te laten rollen. Want laten we eerlijk zijn, een voetballer die vader wordt, dat is zoiets als een bakker die zijn eigen brood niet kan bakken. Een grotere blamage is nauwelijks voor te stellen.

Misschien kan Gakpo zijn kind de kneepjes van het voetbalvak bijbrengen, zodat het in de voetsporen van zijn vader kan treden. Want laten we eerlijk zijn, het talent van de kleine Gakpo zal vast niet ver weg liggen.

Maar laten we ons niet te veel blind staren op het feit dat Gakpo een kind heeft gekregen. Want laten we eerlijk zijn, als we over het vaderschap van een voetballer gaan praten, dan zijn we toch echt de weg kwijt. Maar goed, gefeliciteerd Cody, misschien kun je je kind eens leren hoe je een bal moet trappen.

Bron: NU.NL – Oranje-international Cody Gakpo vader geworden van eerste kind