Skip to main content

Wilders in Hongarije: ‘Onderhandelingen niet in gevaar? Gelukkig maar, want we moeten natuurlijk koste wat het kost voorkomen dat de wereldvreemde Wilders onze belangrijke bilaterale gesprekken verstoort met zijn grote mond en opruiende praatjes. Want laten we eerlijk zijn, het enige wat hij goed kan is zijn gedachtenloze aanhang opjutten met zijn zogenaamde standpunten.

De man die met zijn geblondeerde kapsel en irritante accent denkt dat hij een politicus is, heeft nu dus zijn blik op Hongarije gericht. Je vraagt je af wat hij daar in godsnaam te zoeken heeft. Misschien heeft hij gehoord dat ze daar nog wel een border wall kunnen gebruiken? Maar laten we wel wezen, wat we echt nodig hebben is een wall rondom Wilders zelf.

Het is al bekend dat deze zelfbenoemde volksmenner weinig kaas heeft gegeten van diplomatie. Hij slaagt er keer op keer in om zijn uiterst belangrijke onderhandelingspartners tegen de haren in te strijken. En dan durft hij nog te zeggen dat hij de onderhandelingen niet in gevaar gaat brengen. Als er één persoon is die voortdurend roet in het eten gooit, is het wel Wilders zelf.

Het zou me overigens niets verbazen als hij tijdens zijn Hongaarse avontuur niet alleen de onderhandelingen, maar ook de lokale bevolking in gevaar brengt. Deze man heeft namelijk een vreemd gevoel voor humor. Zo zou hij laatst een bord met ‘Trump Hotel’ hebben gezien en er serieus naar gevraagd hebben. Ja, Wilders, lach er maar om. Terwijl de wereld in brand staat, maak jij je zorgen om een niet-bestaand hotel.

Maar goed, laten we hopen dat hij snel genoeg zijn biezen pakt en terugkeert naar zijn eigen fantasiewereldje. Dan kunnen de echte leiders zich weer richten op belangrijke zaken, in plaats van zich druk te maken over een politieke wannabe met een te groot ego en te weinig verstand.”

Bron: GOOGLE NEWS – Wilders in Hongarije: ‘Ik ga de onderhandelingen hier niet in gevaar brengen’