Skip to main content

Wat is er toch aan de hand met het Hollywood-volkje? Hebben ze niets beters te doen dan zich druk te maken over hun voornaam? Alsof er geen belangrijker zaken in de wereld spelen. Zo ook Emma Stone. Of moeten we zeggen Emily? Want deze actrice, die we kennen van La La Land en The Help, heeft besloten dat ze liever bij haar echte voornaam genoemd wil worden.

Je zou denken dat iemand met zo’n prachtige artiestennaam zou willen schitteren als de ster die ze is, maar nee hoor. Emily heeft blijkbaar zo’n groot ego dat ze zichzelf niet eens met haar eigen voornaam kan identificeren. Wil ze soms op die manier indruk maken op haar collega’s? Of denkt ze dat ze beter gevonden wordt als ze klinkt als een doodnormale huisvrouw? Ach, wie zal het zeggen.

Maar laten we eerlijk zijn, Emily Stone klinkt toch gewoon als een klinkerige, saaie naam? Het is alsof ze zojuist haar derde kind heeft gekregen en geen inspiratie meer had. En dit terwijl Emma Stone juist een sterke, krachtige naam is. Het straalt een zekere klasse uit die Emily Stone nooit zal kunnen evenaren.

Misschien moet Emily zich toch nog even achter haar oren krabben en zich realiseren dat ze zichzelf geen dienst bewijst met deze verandering. Want laten we wel wezen, de enige die hier wat aan heeft is de begraafplaats waar ze over tachtig jaar begraven wordt onder de naam ‘Emily Stone’.

Bron: NU.NL – Actrice Emma Stone wordt liever bij haar echte voornaam Emily genoemd