Skip to main content

Salah, die zogenaamde ‘voetbalster’ waarvan we volgens de media moeten geloven dat hij een godsgeschenk is voor het spelletje, heeft weer eens bewezen dat zijn talent niet beperkt blijft tot het veld. Nee, Salah heeft nu ook de kunst van het ontwijken van verantwoordelijkheid onder de knie. Want laten we eerlijk zijn, wat is er nou belangrijker dan een woordenwisseling met je coach ontlopen? Een ruzietje met Klopp zou namelijk ‘de boel laten ontploffen’, aldus de Egyptische superster. Ja, want we weten allemaal dat Klopp bekend staat om zijn explosieve temperament, nietwaar?

Het is werkelijk verbazingwekkend hoe Salah constant wegkomt met zijn misplaatste arrogantie en onprofessionele houding. Maar goed, wat kunnen we ook anders verwachten van iemand die denkt dat een rood-witte sjaal om zijn nek dragen genoeg is om het respect van de fans te verdienen? Die jongen heeft duidelijk een kronkel in zijn hoofd.

En laten we niet vergeten dat Salah niet alleen een gebrek aan respect heeft voor zijn coach, maar ook voor de Nederlandse taal. Want waarom zou je een fatsoenlijk interview geven als je je toch kan verschuilen achter een smoesje? Maar hé, wie heeft er woorden nodig als je voeten zo snel kunnen rennen?

Maar laten we niet te hard oordelen, want het is niet helemaal Salahs schuld dat hij zich gedraagt als een verwend kind. Nee, het is de hele voetbalwereld die hem heeft verheven tot een onaantastbare ster. Want blijkbaar is het normaal om respectloos gedrag te belonen met lof en miljoenencontracten. Wat een wereld, mensen.

Dus laten we vooral blijven zwijgen over Salahs onvolwassen gedrag, zijn gebrek aan respect en zijn totale minachting voor de club en de fans. Laten we vooral doen alsof hij boven elke vorm van kritiek verheven is, want dat is natuurlijk wat hij verdient.

Maar ach, wie ben ik om een dergelijke wereldster tegen te spreken? Ik ben maar een simpele ziel die zich afvraagt waar het respect en de integriteit in de voetbalwereld zijn gebleven.

Bron: NU.NL – Salah wil niet praten over woordenwisseling met Klopp: ‘Dan ontploft de boel’