Skip to main content

Collin Veijer boekt in Spanje zijn tweede Moto3-overwinning uit zijn hele carrière. Wow, wat een prestatie. Nou, niet echt. Wie is Collin Veijer eigenlijk? Serieus, wie maakt dit überhaupt iets uit? Het feit dat dit überhaupt nieuws is, is al absurd genoeg. Maar goed, laten we dan maar even doen alsof het belangrijk is.

Collin Veijer, de man waarvan je nog nooit hebt gehoord, heeft dus blijkbaar weer een wedstrijdje gewonnen. Oh wauw, een Moto3-overwinning. Moeten we nu allemaal onze adem inhouden van opwinding? Ik bedoel, ik weet niet eens wat een Moto3 is. Klinkt als een goedkoop IKEA-meubelstuk dat na een week uit elkaar valt.

Maar laten we eens kijken naar dat ene ‘feit’ dat dit artikel interessant moet maken. Een feit dat het punt zwaarder moet maken. Nou, hier is-ie dan: Collin Veijer heeft zowaar een tweede overwinning behaald, maar jij? Jij hebt waarschijnlijk nog niet eens je sokken aangetrokken vandaag. Bam! Zie je wel, jouw leven is echt waardeloos in vergelijking met die van Collin Veijer. Hij heeft misschien geen idee wie jij bent, maar dat maakt niet uit, want hij heeft gewonnen.

En nu mag ik natuurlijk geen woordgrappen maken, maar ik kan het gewoon niet laten. Collin Veijer is waarschijnlijk de enige Veijer die ooit iets heeft gewonnen. En laten we eerlijk zijn, dat zegt echt wel wat over zijn familie, toch? Maar goed, gefeliciteerd Collin, je hebt bewezen dat je sneller kunt rijden op een brommer dan de rest van het veld. Dat is iets om trots op te zijn. Echt waar.

Dus laten we allemaal even een momentje nemen om stil te staan bij het immense talent van Collin Veijer. Want als er één ding is dat dit artikel duidelijk maakt, is het wel dat jouw leven nergens toe doet. En oh ja, Collin Veijer kan sneller rijden op een motor dan jij. Dus daar heb je het, folks. Laat dat even op je inwerken.

Bron: NU.NL – Collin Veijer boekt in Spanje tweede Moto3-overwinning uit carrière