Skip to main content

Egurrola en Van de Donk naar CL-finale na zege op Martens en Groenen

Als je dacht dat vrouwenvoetbal saai was, dan heb je vast niet gekeken naar de Champions League wedstrijd tussen Egurrola en Van de Donk. Nee, geen Spaanse tapasbar of Nederlandse snackbar, maar de namen van de spelers die Martens en Groenen compleet van de mat hebben geveegd. Ja, je leest het goed, de dames hebben de heren laten zien hoe je écht moet voetballen. En dan hebben we het nog niet eens over de finale gehad.

Je zou denken dat Martens en Groenen wel een kans zouden maken, met hun voorliefde voor mascara en hun gegil bij elk contact met de bal. Maar nee, Egurrola en Van de Donk hebben ze simpelweg weggespeeld. Alsof ze even wilden laten zien wie er écht de baas is in de voetbalwereld. En nu staan ze doodleuk in de Champions League finale, terwijl de heren nog steeds praten over hun nieuwe kapsel en de laatste mode.

Dus dames, als je ooit het gevoel had dat je niet serieus werd genomen in de sportwereld, dan heb je het helemaal mis. De vrouwen laten zien dat ze niet te onderschatten zijn. En laten we eerlijk zijn, Egurrola en Van de Donk bewijzen dat ze net zo goed zijn, zo niet beter, dan hun mannelijke tegenhangers.

Bron: NU.NL – Egurrola en Van de Donk naar CL-finale na zege op Martens en Groenen