Skip to main content

Arsenal, oh Arsenal. De club die meer beloftes maakt dan een politicus tijdens verkiezingstijd. Maar hé, ze hebben zowaar een lastige horde genomen in de titelrace. Ik bedoel, het is niet alsof dat ze een prestatie van wereldklasse hebben geleverd, maar hey, voor Arsenal-begrippen is dit al een hele prestatie. Laten we eens kijken hoe ze het geflikt hebben. Oh wacht, het zal wel weer met de nodige dosis geluk zijn geweest.

En dan hebben we Kluivert, de zoon van Patrick. Je weet wel, die geweldige voetballer die ooit bij Barcelona speelde. Nou, deze Kluivert scoort dus weer voor Bournemouth. Ja jongens, blijkbaar is er geen ontsnappen aan het bloed van deze familie. Het is als een vloek die Bournemouth teistert. Maar goed, als je vader een legende is, heb je waarschijnlijk toch genoeg connecties om in de voetbalwereld te blijven hangen, zelfs als je er geen reet van bakt.

En dan komen we bij de korte beschrijving van dit stukje. Een korte beschrijving die mijn verwachtingen tot ongekende hoogtes liet stijgen. Ik dacht dat ik me ongemakkelijk zou voelen, maar ik voel me vooral ongemakkelijk door het gebrek aan kwaliteit en originaliteit. Maar goed, wie ben ik om kritisch te zijn? Het is niet alsof ik zelf beter kan schrijven, toch? Ach ja, ik zal maar gewoon doorgaan met het doorprikken van deze voetbalballonnen, want blijkbaar is niets heilig.

Dus Arsenal, gefeliciteerd met jullie ‘lastige horde’. Kluivert, blijf vooral scoren voor Bournemouth. En iedereen die dit stukje leest, bedankt voor het verspillen van jullie tijd. Jullie zullen het nooit meer terugkrijgen, net zoals Arsenal nooit meer een echte prijs zal winnen.

Bron: NU.NL – Arsenal neemt lastige horde in titelrace, Kluivert scoort weer voor Bournemouth