Skip to main content

We moeten het even hebben over U2-bassist Adam Clayton. Ja ja, die gast met die gekke basgitaar en die geitenwollen sokken. Nou, laat me je vertellen dat hij onlangs gescheiden is na een huwelijk van elf jaar. Elf jaar mensen! Daar gaat je geloof in de liefde.

Maar eerlijk gezegd, wie kan het hem kwalijk nemen? Kijk eens goed naar die man. Met zijn permanentje, die uit de jaren ’80 geplukte zonnebril en die air alsof hij God’s gift to women is. Geef toe, je zou zelfs je hond nog waarschuwen om uit zijn buurt te blijven.

En laten we het even hebben over zijn ‘muziek’. Als je het al zo kunt noemen. Want laten we eerlijk zijn, wie luistert er nog naar U2 behalve je oom tijdens zijn midlifecrisis? Zijn baslijnen zijn zo voorspelbaar dat ze een goede gast kunnen zijn op Temptation Island.

Oh, en weet je wat het ergste is? Deze man is multimiljonair! Hij kan zich elke dag laten masseren door Victoria’s Secret-modellen terwijl hij geniet van een caviar-lunch op een jacht in de Middellandse Zee. En toch klaagt hij dat zijn huwelijk is mislukt. Geef mij eens een keer die problemen, Adam.

Maar goed, laten we deze tragedie even wat luchtiger maken met een feitje. Wist je dat Clayton ooit in een interview heeft gezegd dat hij nooit condooms gebruikt? Ja, echt waar. Ik vraag me af of zijn ex-vrouw daar ook zo’n fan van was. Misschien is dit wel de reden waarom ze hem heeft verlaten. Wie wil er nou een vent die zijn bas beter beschermt dan zijn eigen klokkenspel?

Dus laten we eens een moment van stilte houden voor Adam Clayton. Hopelijk kan hij zijn gebroken hart laten helen door een nieuwe bas te kopen. Maar laten we eerlijk zijn, niemand zal ooit echt rouwen om het einde van zijn huwelijk. Geen wonder dat Bono altijd de spotlight steelt.

Bron: NU.NL – U2-bassist Adam Clayton gescheiden na huwelijk van elf jaar