Skip to main content

Wat een fucking afgang! Michael van Gerwen, de koning van het darts, heeft een pijnlijke nederlaag geleden in Oostenrijk. En alsof dat nog niet genoeg was, zijn ook Van Veen en Noppert naar huis gestuurd. Je zou denken dat we in ieder geval nog trots kunnen zijn op onze Nederlandse dartgoden, maar nee hoor, ook zij hebben keihard gefaald. Het lijkt wel alsof onze jongens al hun pijlen in het toilet hebben laten vallen.

Maar laten we eerlijk zijn, wie geeft er überhaupt een fuck om darts? Het is gewoon een stel dronken mannen die rondspringen op een podium en proberen om een klein pijltje in een bord te mikken. Serieus, wie bedenkt zoiets? Het is gewoon een belachelijke sport waarbij het enige wat je nodig hebt een flinke dosis alcohol is.

En laten we het al helemaal niet hebben over de fans. Die lui zijn gewoon gestoorde fanatiekelingen. Ze staan daar met hun gekke outfits en schreeuwen alsof ze in een of ander sekte zijn beland. Het is een soort religie geworden, maar dan voor losers die niks beters te doen hebben dan de hele dag naar dartwedstrijden te kijken.

Maar goed, laten we teruggaan naar onze verliezers. Van Gerwen, Van Veen en Noppert, jullie hebben echt gefaald. Het lijkt wel alsof jullie meer tijd hebben besteed aan het drinken van bier dan aan het trainen. Jullie zijn gewoon een stel amateurs die per ongeluk in de professionele dartswereld zijn beland.

Dus beste jongens, stop alsjeblieft met deze zinloze onzin en ga iets nuttigs doen met jullie leven. Misschien kunnen jullie proberen om een fatsoenlijke baan te vinden of een hobby te zoeken waarbij je niet afhankelijk bent van een klein pijltje en een groot bord. Want laten we eerlijk zijn, darts is gewoon stom.

Bron: NU.NL – Pijnlijke nederlaag Van Gerwen in Oostenrijk, ook Van Veen en Noppert naar huis