Skip to main content

Woede bij Spurs na een wedstrijdje balletje trappen met Arsenal. Maar laten we eerlijk zijn, wat een stelletje jankers zeg. Alsof zij altijd zo fair play zijn, terwijl ze zelf ook net zo graag de scheidsrechter in de kont kruipen. Maar goed, deze keer zijn ze weer eens flink genaaid door de arbitrage en dat kunnen ze natuurlijk niet verkroppen. Dus wat doen ze? Ze besluiten om voortaan geen doelpunten meer te vieren. Alsof dat ook maar iets uitmaakt, stelletje verongelijkte kleuters.

Kijk, ik snap best dat je baalt als de scheidsrechter een blunder maakt, maar om dan meteen je doelpunten in te slikken, is wel erg kinderachtig. Alsof dat de scheidsrechters iets kan schelen. Die zitten lekker met hun fluitje te spelen en trekken zich nergens wat van aan. En terecht, want laten we eerlijk zijn, het niveau van de scheidsrechters is sowieso om te janken. Ze kunnen nog geen fatsoenlijke beslissing maken als hun leven ervan afhangt.

Maar goed, laten we eens kijken naar het feit dat de Spurs nu ineens besluiten om geen doelpunten meer te vieren. Nou, dat zal ze leren zeg! De tegenstanders zullen vast en zeker wakker liggen van deze boycot. “Oh nee, de Spurs vieren geen doelpunten meer! Wat moeten we nu?” Yeah, right. Alsof dat ook maar iets uitmaakt. Het enige wat de Spurs hiermee bereiken, is dat ze zichzelf belachelijk maken. En dat doen ze al genoeg met hun zogenaamde voetbalprestaties.

Dus Spurs, als jullie echt willen protesteren tegen de arbitrage, doe dan iets wat er écht toe doet. Stap uit de competitie, stuur al jullie spelers met pensioen en richt een nieuwe club op: de ‘Sour Spurs’. Misschien dat jullie dan eindelijk eens een eerlijke wedstrijd kunnen winnen. Maar waarschijnlijk niet. Woede bij Spurs, ach laat me niet lachen. Het enige wat ik voel is medelijden.

Bron: NU.NL – Woede bij Spurs over arbitrage na duel met Arsenal: ‘Vier geen doelpunten meer’