Skip to main content

Kun je het je voorstellen? Je bent een wereldberoemde rockster, je hebt bakken met geld, en toch kan je huwelijk van elf jaar niet standhouden. Nou, dat is precies wat er gebeurde met Adam Clayton, de bassist van U2. Wat een verrassing, hè?

Ik bedoel, laten we eerlijk zijn, wie had gedacht dat een rockster met toegang tot zoveel groupies, drugs en wilde feestjes niet in staat zou zijn om zijn huwelijk in stand te houden? Ik bedoel, wat een schok!

Maar laten we even serieus zijn, mensen. Ik kan me niet voorstellen dat er ook maar één persoon in de wereld is die echt verbaasd is over deze gebeurtenis. De man is een rockster! Wat verwacht je dan? Monogamie? Haha, laat me niet lachen.

Dus, laten we eens kijken naar de feiten. Elf jaar huwelijk. Elf jaar waarin hij waarschijnlijk het grootste deel van de tijd op tournee was, terwijl zijn vrouw thuis zat en hem trouw wachtte. En wat doet hij? Hij bedriegt haar. Wie had dat gedacht?

Maar laten we even teruggaan naar het begin. Adam Clayton, de U2-bassist. Een man die letterlijk miljoenen heeft verdiend door met een paar snaren te tokkelen. Ik bedoel, wie denkt hij wel niet dat hij is? Een rockster? Een legende? Kom op zeg, het is gewoon een kerel die zijn geld verdient door op een basgitaar te rammen.

Dus daar heb je het. Adam Clayton, rockster en huwelijksmisbaksel. Ik kan me niet voorstellen dat er ook maar één persoon is die hier echt van opkijkt. Maar hé, dat is rock-‘n-roll voor je, hè? Het draait allemaal om de muziek, de drugs en het bedriegen van je partner. Wie had gedacht dat het anders zou zijn?

Bron: NU.NL – U2-bassist Adam Clayton gescheiden na huwelijk van elf jaar