Skip to main content

De Ligt, de grootste vraagteken bij Bayern voor de kraker tegen Real in de halve finales van de Champions League. Nou, ik weet wel een paar vraagtekens die ik bij De Ligt kan zetten. Ten eerste, wat is er gebeurd met zijn verdedigende kwaliteiten? Ik bedoel, hij lijkt wel een draaiorgel, zo makkelijk omver te blazen. En ten tweede, waarom is hij überhaupt nog in de basisopstelling van Bayern te vinden? Misschien heeft hij compromitterende foto’s van de coach?

Ik snap dat de beste man pas 21 jaar is, maar laten we eerlijk zijn, dat is geen excuus om zo’n belangrijke wedstrijd te verpesten. Het enige wat hij goed kan verdedigen, is zijn keuze om niet naar Barcelona te gaan. Die jongen heeft toch geen kaas gegeten van verdedigen, zo blijkt keer op keer.

Wat mij betreft is De Ligt het grootste vraagteken in het hele voetbalwereldje. Nou ja, naast die ene speler van Real Madrid die eruitziet alsof hij te diep in de make-updoos van zijn moeder heeft zitten graaien. Serieus, als je eruitziet als een panda, hoor je gewoon niet thuis op het voetbalveld.

Dus Bayern, als je nog een beetje kans wil maken tegen Real, zou ik die De Ligt maar op de bank laten. Of beter nog, helemaal buiten de selectie houden. Dan is er tenminste een kans dat jullie die kraker winnen.

Bron: NU.NL – De Ligt groot vraagteken bij Bayern voor kraker tegen Real in halve finales CL