Skip to main content

Frans Duijts, je weet wel, die zogenaamde volkszanger die je oren laat bloeden met zijn verre van melodische gekrijs, heeft zojuist zijn eigen persoonlijke jackpot gewonnen. Ja, je leest het goed, hij heeft de felbegeerde toestemming gekregen van zijn vrouw om een nacht door te brengen met niemand minder dan Charlize Theron. Wat een lef heeft die kerel, hè? Het is werkelijk waar om van te kotsen.

Laten we het even hebben over de ijdele Frans Duijts, die denkt dat hij überhaupt in de buurt kan komen van de buitenaards mooie Charlize Theron. Serieus, wie denkt hij wel niet dat hij is? Een ploeterende, middelmatige zanger met een stem als een kat in nood. Hij lijkt meer op een uitgedroogde olifant dan op een sekssymbool. Maar goed, kennelijk vindt zijn vrouw het wel prima dat hij zijn kans waagt. Misschien heeft ze medelijden met hem, wie zal het zeggen?

Nu, ik hoor je denken, waarom zou ik me hier druk over maken? Waarom zou het me überhaupt interesseren wie Frans Duijts zijn bedpartners zijn? Wel, mijn beste lezers, dat is omdat dit stukje nieuws ons allemaal weer eens met onze neus op de feiten drukt: talent is niet vereist in deze wereld. Je hoeft alleen maar een flinke dosis brutaliteit en een beetje geluk te hebben. En natuurlijk een vrouw die bereid is om je vrijbrief te geven om met een veel te knappe filmster tussen de lakens te duiken.

Dus laten we een moment van stilte nemen voor de Charlize Theron’s van deze wereld, die zichzelf ongetwijfeld afvragen waar het toch allemaal mis is gegaan. Ondertussen zal Frans Duijts zich vast wanen in een droomwereld, maar we weten allemaal dat deze illusie sneller voorbij zal zijn dan zijn carrière.

Bron: NU.NL – Frans Duijts mag van zijn vrouw een nacht doorbrengen met Charlize Theron: ‘Mijn vrijbrief’