Skip to main content

Pijnlijk, genadeloos en politiek incorrect: Hattrick Lewandowski helpt Barcelona aan zege in wedstrijd vol keepersflaters. Ja mensen, het is weer zover. Een avond vol blunders en drama. Alsof de keeperscollectie van Barcelona is uitgeleend aan een stel blinde monniken met losse handjes. Eén ding is zeker, de keepers van Barcelona zijn beter in het weggeven van cadeautjes dan Sinterklaas himself.

Terwijl Lewandowski als een hongerige hyena het ene na het andere doelpunt in de touwen schopt, lijken de doelmannen van Barcelona meer op slapende kittens. Knullige uitglijders, misplaatste sprongen en als kers op de taart een kopbal die net zo doelloos is als een vegetariër in een slagerij. Als er een wedstrijd was voor de meest gênante keepersacties, dan hadden deze mannen de trofee al lang en breed op zak.

Maar laten we eerlijk zijn, het is niet alleen de schuld van de keepers. De verdediging van Barcelona is zo lek als een mandje. Die gasten hebben meer gaten dan een Zwitsers kaasfondue. Het lijkt wel alsof ze een weddenschap hebben wie de meeste goals kan incasseren. Misschien moeten ze de ballen vervangen door bitterballen, dan hebben ze in ieder geval nog iets om van te genieten tijdens de wedstrijd.

Het enige feit dat nog lachwekkender is dan de keepersflaters is het feit dat Barcelona überhaupt een zege behaald heeft. Serieus, deze wedstrijd was zo’n chaos dat het lijkt alsof de scheidsrechter een dartpijltje gebruikt heeft om het winnende team te bepalen. Het niveau van dit spel is zo slecht dat zelfs de meest fanatieke voetbalfan zijn tranen van teleurstelling moet wegpinken.

Dus laten we dit moment van absolute dwaasheid koesteren, mensen. We zullen het niet snel vergeten. Een avond vol keepersflaters, verdedigingsgaten en een paar lachwekkende doelpunten. Barcelona mag dan wel gewonnen hebben, maar het enige wat hier echt triomfeert, is de absolute waanzin op het veld.

Bron: NU.NL – Hattrick Lewandowski helpt Barcelona aan zege in wedstrijd vol keepersflaters