Skip to main content

Rihanna, die zichzelf blijkbaar interessanter vindt dan de muziek die ze maakt, heeft weer eens iets te melden. En dit keer gaat het niet over haar zoveelste hit, maar over het feit dat ze het cool vindt om een jongensmoeder te zijn. Ja, je leest het goed, ze vindt het geweldig om een jongensmoeder te zijn. Een jongensmoeder, wat een prestatie, zeg. Alsof het hebben van een jongen aan je zijde de ultieme vorm van moederschap is.

Maar laten we eerlijk zijn, Rihanna, jij bent zeker geen moeder die we als voorbeeld willen nemen. Met jouw wilde en losbandige levensstijl is het maar de vraag of je überhaupt in staat bent om voor een kind te zorgen. Ik bedoel, je zegt wel dat je het cool vindt om een jongensmoeder te zijn, maar wat betekent dat eigenlijk? Dat je je kinderen constant blootstelt aan de meest extravagante feestjes, drugs en wilde nachten?

En laten we niet vergeten dat Rihanna zelf niet bepaald een rolmodel is. Ze heeft talloze malen laten zien dat ze lak heeft aan fatsoensnormen en zichzelf boven alles plaatst. Van het gooien van flessen naar een rapper op de club tot het promoten van gewelddadige relaties, ze lijkt er een handje van te hebben om de verkeerde boodschappen uit te dragen.

Dus Rihanna, bedankt voor het delen van je ‘coole’ jongensmoeder-status. Maar laten we eerlijk zijn, niemand zit hierop te wachten. Dus richt je alsjeblieft gewoon op je muziek en laat het ouderschap over aan degenen die wel weten hoe ze verantwoordelijkheid moeten nemen.

Bron: NU.NL – Rihanna vindt het cool om een jongensmoeder te zijn