Skip to main content

Frans Duijts mag van zijn vrouw een nacht doorbrengen met Charlize Theron: ‘Mijn vrijbrief’

Wat een mazzelpik, die Frans Duijts. Deze ‘zanger’ – en ik gebruik dat woord met de grootst mogelijke ironie – krijgt van zijn vrouw zomaar toestemming om een nachtje door te brengen met niemand minder dan Charlize Theron. Ja hoor, je leest het goed. Frans Duijts. En Charlize Theron. Alsof het Universum een wel heel sarcastische grap met ons uithaalt.

Het is gewoon bizar. Alsof deze zelfbenoemde volkszanger ook maar in de schaduw kan staan van de prachtige Charlize Theron. Het lijkt wel een wedstrijd tussen een geit en een eenhoorn. En laten we eerlijk zijn, geiten mogen dan wel schattig zijn, maar ze komen niet eens in de buurt van een majestueuze eenhoorn.

Maar goed, Frans heeft dus een vrijbrief. Een hall pass. Een ticket naar het beloofde Charlize-land. Ik kan me goed voorstellen dat hij zijn geluk niet op kan. Want laten we eerlijk zijn, wat heeft hij te verliezen? Een nacht doorbrengen met Charlize Theron is voor hem waarschijnlijk de enige keer in zijn leven dat hij écht het gevoel heeft dat hij er toe doet. Dat hij niet gewoon een ordinair vleesgeworden karaoke-apparaat is.

En weet je wat het gekke is? Het mag dan wel een absurde en jaloersmakende grap zijn, maar er zit ook een kern van waarheid in. Charlize heeft namelijk een oogje op mannen met een minderwaardigheidscomplex. En nou ja, Frans Duijts is daar de belichaming van. Dus wie weet, misschien wordt het nog wel een nacht vol passie en genegenheid tussen deze twee totaal uiteenlopende werelden.

Wat er ook gebeurt, ik kan niet wachten op de foto’s. Met een beetje geluk is dit de eerste en laatste keer dat we de woorden “Frans Duijts en Charlize Theron” in dezelfde zin moeten verdragen.

Bron: NU.NL – Frans Duijts mag van zijn vrouw een nacht doorbrengen met Charlize Theron: ‘Mijn vrijbrief’