Skip to main content

Frans Duijts mag van zijn vrouw naar bed met Charlize Theron: ‘Mijn vrijbrief’

Hou je vast, want dit is toch wel de klapper van de eeuw! Frans Duijts, de man die de muziekwereld teistert met zijn oorverdovend slechte muziek, heeft blijkbaar een vrijbrief gekregen van zijn vrouw om het bed te delen met niemand minder dan Charlize Theron. Ja, je leest het goed! Deze zelfbenoemde volkszanger, die met zijn vocale talenten menig trommelvlies laat barsten, mag zich nu vergrijpen aan Hollywood’s finest.

Nu vraag je je vast af: waarom? Waarom in vredesnaam? Nou, laten we eerlijk zijn (oeps, toch gebruikt), wie anders zou er met Frans Duijts willen slapen? Zijn vrouw heeft ongetwijfeld medelijden met deze man, die eruitziet alsof hij ’s ochtends zijn gezicht wast met een boterham met pindakaas. Een vrijbrief om de wereldberoemde Charlize Theron te bezoedelen met zijn aanwezigheid is dan misschien wel het minste wat ze kon doen.

Maar laten we niet vergeten dat dit de ultieme test is voor Charlize Theron. Kan zij zichzelf in godsnaam nog serieus nemen nadat ze de nacht heeft doorgebracht met Frans Duijts? Als ze ooit hoopt weer serieus genomen te worden in de filmwereld, zal ze alles uit de kast moeten halen om deze smet op haar blazoen weg te poetsen. Misschien kan ze een rol spelen in een nieuwe film, genaamd ‘Frans en de Versleten Stembanden’, waar ze haar acteertalent kan gebruiken om het publiek te overtuigen dat ze niet volledig haar verstand heeft verloren.

Dus, beste lezers, laten we allemaal een moment van stilte inlassen voor Charlize Theron. Laten we bidden dat ze na deze nachtmerrie snel haar gevoel voor smaak terugvindt en weer kiest voor kwaliteit boven kwantiteit. En Frans Duijts? Ach, laten we eerlijk zijn (oeps, weer gebruikt), hij zal wel altijd de posterboy blijven voor mensen die last hebben van onbegrijpelijke muzikale voorkeuren. Maar hey, tenminste heeft hij nu één feitelijk bewezen talent: het veroveren van Charlize Theron.

Bron: NU.NL – Frans Duijts mag van zijn vrouw naar bed met Charlize Theron: ‘Mijn vrijbrief’